Feestje organiseren? 3 dingen die echt thuishoren op een feest

24 mei 2018

Die ene tijd van het jaar is weer aangebroken. Die tijd waarbij de temperaturen geleidelijk aan stijgen en de dagen langer lijken. Die tijd van buiten in de tuin vertoeven en samen genieten van fijne, zwoele zomeravonden. Ook de perfecte tijd om een feestje te organiseren. Bent u binnenkort jarig of heeft u een andere reden om een feestje te organiseren? Deze 3 dingen mogen dan echt niet ontbreken!

Eten

Bij een feestje in de tuin, hoort natuurlijk lekker buiten eten. Denkt u aan eten in de tuin, dan denkt u vaak ook aan barbecueën. En terecht! Buiten eten aan huis, het zomerse weer en de bewegingsvrijheid die u in de tuin heeft, zorgen er namelijk voor dat barbecueën als een feestje wordt gezien.

Cateringbedrijf de Vallei levert catering aan huis. Hier kunt u onder andere terecht voor BBQ catering, waarbij u een keuze kunt maken uit diverse BBQ pakketten. Deze pakketten zijn te verkrijgen vanaf 25 personen en worden standaard geleverd met servetten, porseleinen borden met RVS bestek en een buffettafel met zwarte buffetrok. Naast de verschillende BBQ pakketten, kunt u ook kiezen uit een aantal heerlijke salades, die u aan kunt geven bij uw aanvraag. Een kok komt vervolgens bij u langs om het vlees voor u en uw gasten te bereiden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat het vlees aanbrandt en kunt u genieten van de gezelligheid!

barbeque catering aan huis

Drinken

Bij eten hoort natuurlijk ook drinken. Of dit nu frisdrank voor de allerkleinsten genodigden is of een alcoholische versnapering voor de gastheer of -vrouw zelf. Bij Partycatering de Vallei kunt u ook terecht voor een verzorgd drankarrangement. In dit arrangement zitten verschillende soorten frisdranken, zoals Cola, Fanta, Spa (rood en blauw) en alcoholische dranken, waaronder droge witte wijn en bier. Voor slechts €6,25 per persoon heeft u voor 2,5 uur drinken. Is uw feestje nog lang niet ten einde? Dan kost elk uur extra €2,25 per persoon.

verzorgd drankarrangement

Partytent

Bij een feestje in de tuin hoort eigenlijk ook een partytent. Want de temperaturen mogen dan wel geleidelijk aan stijgen, het weer in Nederland kan snel omslaan en u wilt natuurlijk niet dat uw feestje letterlijk en figuurlijk in het water valt. Bij de Gelderse Vallei kunt u kiezen uit partytenten en easy up tenten in verschillende maten. Richt de partytent vervolgens in met sfeervolle feestverlichting, een paar statafels en wat terrastafels voor de mensen die graag willen zitten, en het feest kan beginnen. Waar is dat feestje? Bij u is dat feestje!

partytent huren

Gaat u binnenkort een feestje organiseren en heeft u een vraag over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!