De 3 voordelen van catering aan huis

25 juli 2018

U heeft iets te vieren en dat doet u graag met zoveel mogelijk mensen. Daar hoort natuurlijk een hapje en een drankje bij. Of wellicht kiest u voor een heerlijke maaltijd voor uw gasten. Dan kunt u natuurlijk zelf de hele dag in de keuken gaan staan, maar waarom zou u niet zorgen voor catering aan huis? Dat bespaart u een hoop planning en organisatie en als u het slim aanpakt, heeft u tijdens het feest alle aandacht voor uw gasten. In dit artikel zetten wij de voordelen van catering aan huis op rij.

1. U hoeft niets voor te bereiden

Wat heerlijk toch om een feest te geven waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over de boodschappen. Niet nadenken over de juiste wijnen, genoeg stokbrood en drankjes die iedereen lekker vindt. Als u een cateraar inhuurt, worden al deze zorgen uit handen genomen. U geeft aan hoeveel mensen u verwacht, wat voor soort hapjes en drankjes u in gedachten heeft en samen met de cateraar komt u tot het ideale plaatje voor uw feest. Het enige dat u hoeft te doen is genieten van de voorpret.

2. Iedereen heeft genoeg lekkers

Het voordeel van werken met een cateraar is dat deze weet welke hoeveelheden er aangehouden moeten worden. Kent u dat: aansluiten in de rij voor een lopend buffet om uiteindelijk lege schalen aan te treffen? Met een goede cateraar gebeurt u dat niet. U geeft door hoeveel mensen er komen, de cateraar zorgt voor de rest. Bovendien zorgt een professional ervoor dat er voldoende variatie aanwezig is. Daardoor vindt iedereen niet alleen voldoende te eten, maar ook lékker eten. Want zeg nou zelf, een traditionele barbecue is voor een vegetariër al snel niet leuk. Maar met de juiste mensen aan uw zijde is het voor iedereen een geslaagd feest.

3. U kunt zelf genieten van de feestelijkheden

Niets zo vervelend als een feest organiseren waar u zelf niets van meekrijgt. Toch is dat vaak wat er gebeurt als mensen gasten hebben. Ze zijn zelf jarig, maar hebben nauwelijks tijd om de felicitaties in ontvangst te nemen. Want heeft iedereen nog wat te drinken? Zijn de schalen met hapjes bijgevuld? Is het eten al klaar? Zijn er nog voldoende glazen? Dat soort dingen hoeft u niet meer in de gaten te houden als u catering aan huis regelt. U kunt uzelf in het feestgedruis storten zonder zorgen over uw gasten. Klink dat niet als muziek in uw oren?

Wilt u meer weten over catering aan huis? Neem eens contact op voor meer informatie.