BBQ-catering nodig voor een bedrijfsfeest? 4 tips

20 juni 2018

Wilt u eens wat anders dan een biertje en een bitterbal voor het jaarlijkse bedrijfsfeest? Denk dan eens een aan een barbecue. Met een originele barbecue wordt uw bedrijfsfeest gegarandeerd een smakelijk succes. Ook als uw BBQ-skills niet geweldig zijn. Want dan huurt u toch gewoon barbecue catering in? Wij geven u alvast 4 tips voor een onvergetelijk BBQ-feest.

1. Laat het grillen aan de chef over

Een goed BBQ-feest valt of staat met de grillkwaliteiten van degene achter de barbecue. De producten kunnen nog zo goed zijn, maar van zwartgeblakerde hamburgers of rauwe drumsticks wordt niemand vrolijk. Sterker nog, het is zelfs gevaarlijk voor de gezondheid van uw gasten. Maar ook als er wel iemand beschikbaar is die de fijne kneepjes van het BBQ-vak beheerst, dan nog is het een stuk relaxter als het grillwerk uit handen wordt genomen. Zo kan iedereen heerlijk genieten, terwijl een professionele kok achter de barbecue staat.

2. Echte borden en bestek

Wie kent ze niet, de BBQ-feesten waarbij iedereen onhandig probeert zijn vlees te snijden met wegwerpbestek. Om nog maar te zwijgen over de papieren of plastic bordjes die zo slap zijn dat ze al doorbuigen met een beetje salade en een stukje stokbrood. Bij ons zal u dat niet overkomen. Wij leveren standaard porseleinen borden en rvs bestek bij uw BBQ-pakket.

3. Houd rekening met allergieën en vegetariërs

Niet iedereen eet vlees en er zijn altijd mensen met allergieën. Zeker als u een bedrijfsfeest organiseert waarbij u niet iedereen even goed kent, is de kans groot dat u rekening zult moeten houden met speciale wensen. Althans, dat is wel zo gastvriendelijk. Inventariseer ruim van te voren of er speciale wensen zijn, zodat u deze kunt doorgeven aan het cateringbedrijf. Bij Partycatering De Vallei kunnen we u hierin goed adviseren, zodat straks iedereen kan genieten van een heerlijke bedrijfsbarbecue.

4. Vergeet de drankjes niet

Bij een barbecuefeest horen natuurlijk ook drankjes. Om te voorkomen dat u zelf met kratten bier, flessen wijn en frisdrank moet slepen, is het aan te raden om ook een drankarrangement te regelen. Bovendien weet u op die manier zeker dat u niet te veel of te weinig heeft gehaald. Met ons volledig verzorgde drankarrangement hoeft u zich geen zorgen te maken over de drankjes. U geeft gewoon het aantal gasten aan ons door en wij regelen de rest. Inclusief tap en glaswerk.

Organiseert u binnenkort een BBQ-feest? Informeer dan gerust eens naar de mogelijkheden van BBQ-catering aan huis of op locatie. Wij hebben verschillende BBQ-pakketten, zodat u zelf kunt bepalen wat het beste bij uw wensen past. De pakketten zijn te verkrijgen vanaf 25 personen. Naast onze standaardpakketten kunt u ook nog kiezen uit extra vlees- en visopties. Zo kunt u kiezen voor procureur, lamskotelet, spareribs of shaslick. En qua vis voor zalm, tonijn, zwaardvis of garnalenspies. Bovendien kunt u uw barbecue aanvullen met heerlijke salades. U kunt denken aan een vissalade, fruitsalade, rauwkostsalade en een maaltijdsalade met geitenkaas. Loopt het water u al in de mond? Neem gerust contact met ons op om uw ideale barbecue samen te stellen.