Geen zin om zelf te koken tijdens Kerst? De voordelen van buffetten aan huis op een rijtje

06 december 2018

Buffet catering is momenteel niet meer weg te denken. Of het nu gaat om het vieren van een verjaardag of een bruiloft, vanwege een geboortefeest of een bedrijfsfeest, of ter ere van een jubileum. Buffet catering is voor ieder moment geschikt. Wat dacht u ervan om Kerst aan dat rijtje toe te voegen? Met de kerstdagen in het vooruitzicht, vertellen wij u graag wat meer over (de voordelen van) buffetten aan huis.

Standaard pakketten

Wij van Partycatering de Vallei bieden buffet catering aan in drie standaard (of buffet) pakketten met bijbehorende garnituren. Afhankelijk van wat uw wensen zijn, kunnen wij hier vanzelfsprekend onbeperkt op variëren. De buffetten aan huis zijn verkrijgbaar vanaf 20 personen. Elk standaard pakket wordt geleverd met servetten, porseleinen borden met RVS bestek en een buffettafel met zwarte buffetrok. Wanneer u een aanvraag doet voor een van onze buffetten aan huis, dan kunt u ook optionele gerechten aangeven. U kunt hierbij denken aan drie verschillende salades, twee soorten pasta’s, maar ook kip in tijmroomsaus.

Voordelen

Maak het uzelf gemakkelijk en bestel voor de aankomende kerstdagen catering aan huis. Hoewel u geen “rommel” thuis heeft wanneer u ervoor kiest om uit eten te gaan, zijn er meer voordelen te noemen voor wat betreft buffetten aan huis. Wij hebben deze voordelen hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • U viert Kerst in uw eigen vertrouwde omgeving;
  • Eventuele gasten weten uw huis gemakkelijk te vinden;
  • U maakt (en uw gasten maken) geen parkeerkosten bij een restaurant;
  • Het koude en/of warme buffet staat voor u klaar;
  • Wij nemen de zorg voor u uit handen;
  • U houdt tijd over, waardoor u écht kunt relaxen met uw genodigden;
  • U bent niet gebonden aan eindtijden.

Ga voor een buffet aan huis tijdens Kerst

Een van de voordelen van buffetten aan huis is dat u Kerst in uw eigen vertrouwde omgeving viert (in plaats van in een restaurant, waar het maar afwachten hoe de sfeer is) en weten eventuele gasten uw huis (in plaats van datzelfde restaurant) gemakkelijk te vinden. Dat scheelt ook weer parkeerkosten. Wanneer u catering aan huis bestelt, zorgen wij ervoor dat het koude en/of warme buffet voor u klaar staat. Uw zorg is vanaf dan onze zorg. Dat houdt in dat wij alle zorg voor wat betreft het eten – en indien u een drankarrangement bestelt, ook drank – uit uw handen nemen. Dat betekent dat u tijd over houdt. Hoe waardevol is het wanneer u met Kerst eens écht kunt relaxen met uw familie en/of andere genodigden? En, zoals u misschien wel weet, naarmate de avond vordert, wordt het vaak steeds gezelliger. Waar u in een restaurant gebonden bent aan eindtijden, bent u dat in huis niet.

Wilt u meer weten over onze buffetten aan huis? Neem dan gerust contact met ons op. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!