Catering inhuren in Arnhem

Een buffet of barbecue inhuren voor uw feest of een andere gelegenheid in en rondom Arnhem? Dan zit u goed bij Partycatering de Vallei uit Ede! Wij hebben veel ervaring met het verzorgen van hoge kwaliteitsbuffetten en lunches in de regio. Partycatering de Vallei staat bekend om haar hoge kwaliteit tegen zeer schappelijke prijzen.

Onze cateringmogelijkheden

Om u een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden, hebben wij diverse mogelijkheden wat betreft catering. Hierbij kunt u denken aan uitgebreide warme en koude buffetten, maar ook aan verschillende kleine hapjes en zoete lekkernijen. De mogelijkheden kunnen individueel worden afgenomen maar uiteraard kunt u van deze mogelijkheden ook zelf een menu samenstellen. Mocht u dit willen dan adviseren wij om contact met ons op te nemen. Zo kunnen we samen uw wensen en behoeften bespreken en op basis daarvan een passende offerte opstellen.

Zie hieronder een compacte omschrijving wat betreft onze arrangementen:

Catering voor iedere gelegenheid

Het inhuren van een catering bespaart u een hoop geregel en tijd. Heeft u dan ook een bijzonder feestje op de planning en gaat dit feestje gepaard met een druk schema? Dan is het raadzaam om de verzorging van het eten uit handen te geven. Denk bijvoorbeeld aan een jubileum op werk, iemands 50ste verjaardag of een babyshower; allemaal gelegenheden waarbij u het gemak van een cateraar kunt ervaren. Om het nog completer te maken heeft u tevens de mogelijkheid om er een drankarrangement aan toe te voegen. Zo heeft u ook hier geen omkijken meer naar en kunt u volop genieten van het heerlijke eten.

Catering in en rondom Arnhem!

Woont u in of rondom Arnhem? Dan kunnen wij u helpen met het bezorgen van een heerlijke catering! De bestelde catering kunt u bij ons afhalen in Ede, maar uiteraard kunnen wij deze ook bij u aan huis bezorgen. Bij sommige arrangementen is het standaard dat de catering bij u thuis wordt bezorgd, zoals bij de megaspies. De bereiding van de megaspies is namelijk op locatie en wordt door één van onze specialisten bereidt. Wij zijn adres voor uw catering in onder andere: Barneveld, Bennekom, Ede, Hoenderloo, Oosterbeek, Otterlo, Renkum, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Lunteren, Veenendaal, Voorthuizen, Wageningen, Woudenberg en Wolfheze.

Weet u al precies wat u wilt? Vraag dan direct een offerte aan! Dan ontvang u binnen 24 uur een prijsopgave. Heeft u speciale wensen, vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!