Catering op locatie, wat zijn de mogelijkheden?

14 december 2017

Als u een grote groep gasten thuis of in uw bedrijf ontvangt, dan vraagt dat om een goede voorbereiding en organisatie. Of het nu gaat om een verjaardag, een examenfeest, een jubileum of bedrijfsfeest; catering op locatie biedt uitkomst. Er zijn veel verschillende mogelijkheden die van iedere feestelijke gelegenheid een succes maken. Wij zetten ze voor u op een rij.

Een buffet: altijd een goed idee

Of u nu een verjaardag viert, iets te vieren heeft met uw bedrijf of een zilveren bruidspaar in het zonnetje wilt zetten, een warm of koud buffet valt altijd in de smaak. Organiseert u een feest of evenement voor 20 of meer gasten in Arnhem, Ede, Wageningen of omgeving? Bij Partycatering de Vallei helpen wij u graag met een uitgebreid buffet afgestemd op uw wensen. Niet alleen kunt u kiezen uit drie verschillende buffetpakketten, ook zijn er tal van extra’s zoals verschillende garnituren of een extra vegetarisch gerecht. Uiteraard leveren wij onze buffetten altijd standaard met servetten, borden, bestek en een buffettafel met zwarte buffetrok.

Mooi weer? Kies voor barbecuecatering

Heeft u iets te vieren in de zomermaanden? Denk dan eens aan een geheel verzorgde barbecue op locatie. De geur van gegrild vlees, vers stokbrood en heerlijke salades doet het water al in de mond lopen. Terwijl u en uw gasten zich vermaken met een drankje in de zon, zorgt onze barbecuechef voor het vlees op de grill. U bestelt al een barbecuepakket op locatie vanaf 25 personen. Natuurlijk kunt u ook met onze barbecuepakketten volop variëren. Vlees, vis, diverse sausjes en salades: er is voor ieder wat wils. Onze barbecuepakketten zijn geschikt voor catering aan huis, maar maken ook een succes van ieder bedrijfsfeest.

Maak het af met een nagerecht

Een lekker nagerecht mag natuurlijk niet ontbreken. Hiermee sluit u het feest af in stijl. Wat dacht u van verschillende soorten mousse, bavarois of misschien wel een ijstaart? U kunt bij ons kiezen uit twee soorten nagerechtpakketten, met of zonder ijstaart. De nagerechten worden mooi gepresenteerd op een buffettafel en natuurlijk vergeten wij de dessertborden en -lepels niet.

Vergeet de drankjes niet

Met een volledig verzorgd drankarrangement weet u zeker dat uw gasten niet ‘droog’ komen te staan. Bestelt u bij uw cateringpakket ook een drankarrangement, dan zorgen wij voor verschillende soorten fris en alcoholische dranken voor uw gasten. Uiteraard wordt de drank koel geleverd en zorgen wij ook voor de tap en het glaswerk.

Vroeger op de dag? Bestel een feestelijke lunch

Organiseert u een feestelijke bijeenkomst wat vroeger op de dag? Dan is een uitgebreide lunch misschien wel precies wat u zoekt. Een luxe lunch is een mooi alternatief voor een bijvoorbeeld een buffet. U kunt erop rekenen dat uw gasten met een goed gevulde maag vertrekken. Zo kunnen uw gasten kiezen uit verschillende soorten broodjes en beleg, zoals carpaccio, geitenkaas, zalm of filet americain. Aangevuld met een heerlijke fruitsalade.

Wat u ook te vieren heeft, van babyshower tot bedrijfsfeest, met catering op locatie wordt het gegarandeerd een succes. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag meer informatie over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij hebben veel ervaring op het gebied van partycatering en helpen u graag verder met persoonlijk advies!