Iets te vieren? Wij verklappen waar u de lekkerste taarten kunt bestellen

22 maart 2018

Of u nu uw verjaardag viert, een afstudeerfeest geeft of 25 jaar getrouwd bent, er is één ding dat niet mag ontbreken: taart natuurlijk! U kunt natuurlijk uw eigen befaamde appeltaart bakken of een slagroomtaart in de supermarkt halen, maar u kunt er ook voor kiezen om een taart te bestellen. Snel, simpel en lekker! Maar waar bestelt u nu de allerlekkerste taarten en het beste gebak? Wij verklappen het. 

Echt lekker gebak

Wilt u taart of gebak bestellen in de regio Arnhem, Ede, Wageningen? Bij Partycatering de Vallei bieden we Echt Lekker Gebak. Echt Lekker Gebak is ontstaan uit een uit de hand gelopen hobby. Patisserie heeft altijd al een aantrekkingskracht op ons gehad en na meerdere cursussen bij niemand minder dan meester Patissier Robèrt van Beckhoven, besloten we om ons assortiment uit te breiden met Echt Lekker Gebak. En dat hebben we geweten, vanaf begin af aan vinden onze taarten en gebak gretig aftrek. Om bij te blijven in het vak volgen we nog steeds ieder jaar een cursus bij Robèrt.

Speciale wensen

Van echt lekker gebak bij de koffie of een grand dessert als afsluiting van een barbecue aan huis; wij verzorgen het. Ook als u speciale wensen heeft zoals bijvoorbeeld glutenvrij gebak kunt u bij ons terecht. Wij bespreken uw wensen en houden rekening met allergieën. Ook kunnen we u adviseren over de hoeveelheid, presentatie en het ideale bezorgmoment.

Soorten gebak

De mogelijkheden zijn eindeloos, maar om u alvast een beetje op weg te helpen zetten wij een aantal variaties voor u op een rij:

1. Een mousse- of bavaroistaart

Onze mousse- en bavaroistaarten zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en afmetingen. Zo kunt u heel eenvoudig rekening houden met uw gezelschap! Loopt het water u al in de mond van een heerlijke chocolade moussetaart? Of kiest u voor de frisheid van passievrucht? Wij bieden voor ieder wat wils.

Bavaroistaart Partycatering de Vallei

2. Petit fours

Deze mooie kleine gebakjes doen het goed bij iedere gelegenheid. Ze zijn verkrijgbaar in de smaken chocolade, framboos, aardbei, appelcake en passievrucht. Wilt u een persoonlijke twist geven aan deze klassieker? Laat er dan een naam of logo op drukken.

Petit fours Partycatering de Vallei

3. Sint Honoré taart

Deze prachtige Franse klassieker zie je in Frankrijk vaak terugkomen op communiefeesten. De taart zou zijn bedacht in 1846 door banketbakker Chiboust die een bakkerij had in de Rue St. Honoré. Hij wilde hiermee een eerbetoon brengen aan Saint Honoré, de beschermheilige van de bakkers. De taart bestaat uit een bodem van bladerdeeg met slagroom, waaromheen soesjes, gevuld met banketbakkersroom, worden gestapeld. De soesjes worden bestreken met gekaramelliseerde suiker.

Sint Honoretaart Partycatering de Vallei

4. Bruidstaart

De taart onder de taarten is natuurlijk de bruidstaart. Kies voor een extra feestelijke taart met champagnesmaak of ga voor witte chocolade. De bruidstaarten worden afgewerkt met een bijpassende gelei. Een praktisch voordeel van onze bruidstaarten is dat u betaalt voor het aantal personen. Zo weet u zeker dat er voor alle gasten voldoende is en dat u na afloop geen taart overhoudt.

Bruidstaart Partycatering de Vallei

Wat u ook te vieren heeft; de lekkerste taarten van Ede en omstreken bestelt u bij Partycatering de Vallei! Heeft u vragen over onze taarten en gebak of heeft u speciale wensen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.