Lekker gebak bestellen? Dit zijn onze favorieten!

19 september 2018

Wij van Partycatering de Vallei bieden diverse cateringmogelijkheden en arrangementen. Een voorbeeld daarvan is gebak. Echt Lekker Gebak. In dit artikel vertellen wij hoe Echt Lekker Gebak is ontstaan en benoemen wij een aantal van onze favorieten.

Catering mogelijkheden

Om u zo breed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bieden wij diverse catering mogelijkheden. Voorbeelden van ons assortiment:

  • Uitgebreide warme en koude buffetten;
  • Kleine hapjes;
  • Zoete lekkernijen.

Voorbeelden van onze arrangementen zijn:

  • Megaspies;
  • Barbecue;
  • Nagerecht;
  • Drankarrangement;
  • Lunch;
  • Gebak.

Voor die laatste geldt eigenlijk: Echt Lekker Gebak. En dat is niet omdat we (de taart) graag op willen scheppen.

Echt Lekker Gebak: hoe is het ontstaan?

Echt Lekker Gebak is ontstaan vanuit een uit de hand gelopen hobby. Wij van Partycatering de Vallei hadden meerdere cursussen op het gebied van patisserie gevolgd bij niemand minder dan Meester Patissier en Meester Boulanger Robért van Beckhoven. Ook bekend van onder andere het televisieprogramma ‘Heel Holland Bakt’, waarin hij – samen met het andere jurylid Janny van der Heijden – de “baksels” van tien Nederlanders die strijden om de titel ‘beste thuisbakker van Nederland’ beoordeeld. Nadat we deze cursussen hadden afgerond, vroegen mensen ons via Facebook of wij dat gebak ook voor hun konden maken. En zo geschiedde het. Ieder jaar proberen we onze kennis verder uit te breiden door een nieuwe cursus bij Robért te volgen.

Lekker gebak bestellen: wat zijn onze favorieten?

Of u nu op zoek bent naar gebak voor bij de koffie, een grand dessert als afsluiting van een maaltijd of glutenvrij gebak. U kunt voor dit alles bij ons terecht. Hieronder hebben wij een aantal van onze favorieten voor u op een rijtje gezet. Wij werken overigens bewust niet met fondant of marsepein.

1.      Petit fours

Een petit four is een klein gebakje. Onze petit fours hebben een afmeting van 4 bij 4 centimeter. Wij bieden petit fours in verschillende smaken, te weten: chocolade, framboos, aardbei, appelcake en passievrucht. U kunt de petit fours bij ons laten “bedrukken” met logo. Lekker als relatiegeschenk, voor wanneer u bijvoorbeeld uw personeel wilt bedanken.

2.      Mouse of bavaroistaart

Een bavarois is een luchtige pudding die in een vorm wordt gegoten, gekoeld en gestort of in een vorm geserveerd wordt. Onze taart is verkrijgbaar in verschillende smaken, te weten: chocolade, framboos, aardbeien of passievrucht. U kunt bij ons kiezen uit een mouse of bavaroistaart met een diameter van 16, 18 of 24 centimeter.

3.      Boltaart met mouse bavarois

Onze boltaart met mouse bavarois is verkrijgbaar in de smaken chocolade en framboos. De taart heeft een diameter van 19,5 centimeter en een hoogte van 7,5 centimeter.

4.      Sint Honorétaart

Een Sint (of Saint) Honorétaart is van oorsprong een gebak uit de Franse keuken en wordt gemaakt op een bodem van bladerdeeg met slagroom. Hierop worden soesjes gevuld met banketbakkersroom gestapeld. De soesjes worden vervolgens bestreken met gekarameliseerde suiker. Onze Sint Honorétaart heeft een bodem van harde Wener deeg en is opgemaakt met slagroomsoesjes en fruit. De taart is bij ons verkrijgbaar met een diameter van 16, 18 of 24 centimeter.

Naast dit lekkere gebak, bieden wij ook taarten voor speciale gelegenheden. Denk hierbij aan Sinterklaas of een bruiloft. Wilt u meer weten over ons gebak? Of heeft u een tip of opmerking? Neem dan gerust contact met ons op. U hoort zo snel mogelijk van ons!