Eten verzorgen voor een grote groep mensen? Zo maakt u het uzelf zo gemakkelijk mogelijk!

17 oktober 2018

Organiseert u binnenkort een feest(je)? Of het nu gaat om een klein of groot feest, de kans is aanzienlijk dat u in beide gevallen eten gaat verzorgen voor een grote groep mensen. Een groter aantal mensen dan waar u normaal gesproken voor kookt. U krijgt het al warm bij de gedachte en dan staat u nog niet eens boven uw pannen in de keuken. Niet nodig! In dit artikel verklappen wij u hoe u het uzelf zo gemakkelijk mogelijk maakt en gaan wij in op de twee meest gangbare diensten.

Cateringbedrijf op locatie

Een van de manieren waarop u het uzelf zo gemakkelijk mogelijk maakt, is door een cateringbedrijf op locatie in te schakelen. Een voorbeeld van zo’n cateringbedrijf is Partycatering de Vallei. Wanneer u binnenkort een feest(je) organiseert, zorgen wij ervoor dat uw feest onze zorg is, zodat u ongestoord kunt genieten. Vanaf het begin tot aan de meest late uren. Bij ons kunt u terecht voor catering aan huis (of bedrijf) voor onder andere:

  • Barbecue catering;
  • Buffet catering;
  • Megaspies catering;
  • Lunch catering;
  • Taarten en nog veel meer.

Barbecue catering

Een van de meest gangbare catering diensten is de barbecue catering. Wanneer u hiervoor kiest, zorgen wij ervoor dat u en uw gasten heerlijk genieten van de barbecue, zonder dat u daar zelf enig omkijken naar heeft. Een van onze koks staat namelijk achter de barbecue het vlees te grillen, zodat u onder het genot van een drankje (of meer) alle aandacht kunt hebben voor uw genodigden. U kunt bij ons een keuze maken uit 3 barbecue pakketten, zodat u zelf kunt bepalen wat het beste bij uw wensen en die van uw gasten past. Alle barbecue pakketten worden geleverd met servetten, porseleinen borden met RVS bestek en een buffettafel met zwarte buffetrok. Aanvullend op de barbecue pakketten kunt u ook een keuze maken uit diverse heerlijke salades.

Buffet catering

Bij Partycatering de Vallei kunt u ook terecht voor buffet catering. Tegenwoordig niet meer weg te denken. Of het nu een verjaardag, bruiloft, jubileum, geboorte- of bedrijfsfeest is, wij zorgen ervoor dat het koude en/of warme buffet bij u klaar staat. Wij nemen de zorg hiervoor uit uw handen, zodat u alle tijd heeft om te relaxen met uw genodigden. U kunt bij ons een keuze maken uit 3 standaard buffet pakketten, waarop wij vrijwel onbeperkt kunnen variëren, afhankelijk van wat u wilt. Alle pakketten worden geleverd met servetten, porseleinen borden met RVS bestek en een buffettafel met zwarte buffetrok. Aanvullend op de buffet pakketten kunt u ook een keuze maken uit verschillende heerlijke salades, pasta’s en kip in tijmroomsaus.

Wilt u meer weten over deze of over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. U hoort zo snel mogelijk van ons!